Sa svojim slikovitim vidicima i vinogradima, zadarska regija ubrzano postaje popularno odredište ljubitelja vina. Visokokvalitetna vina proizvedena ovdje osvajaju nagrade iz cijele Hrvatske i svijeta (kao što je Decanter World Wine Awards) te privlače sve više turista zainteresiranih za degustaciju ovih ukusnih pića na svojim putovanjima u inozemstvo.

Prekrasni vinogradi Kraljevskih Vinograda u Punta SkaliZato i ne čudi što se o vinima regije i njihovim degustacijama sve više govori i piše. O svom izboru od pet vinskih degustacija i vinskih tura ovdje pišu i partneri Agroturizma Zadar s platforme Authland. U svom vodiču spominju vrijedne i talentirane vinare iz vinarija Fiolić, Škaulj, Degarra, Kraljevski Vinogradi i Poljak.

U članku se govori o tome kako je u zadnje vrijeme došlo do porasta potražnje za ovakvim vinskim turama i degustacijama, ne samo od strane turista iz Hrvatske, već i inozemstva - svih onih koji putuju u zadarsko područje i prepoznaju visokokvalitetna iskustva koja neće tako skoro zaboraviti.

Pročitajte više o uslugama zadarskih vinara u ovom članku koji vam donosi Authland!


  • put vina