Degustacije

Ovdje možete pronaći izbor najboljih degustacija u Zadru i okolici, a koje možete jednostavno i brzo rezervirati na stranicama naših partnera. Vina, maslinova ulja, sirevi, suhomesnati proizvodi i drugi proizvodi koji dolaze izravno s polja, tvornice ili podruma - do vašeg stola da ih kušate i čujete priču o njihovom nastanku.

Degustacija vrhunskih vina i likera obiteljske vinarije Fiolić

Šarmantni Fiolići upoznat će vas sa svojim vinarskom filozofijom i vinima sorte maraština, malvazija i plavina ili svjetski poznatim merlot, grenache, syrah, kao i likerima od višnje maraske i suhe smokve. Sve to doživjet ćete u okruženju rustikalnog podruma koji će vas vratiti u neka davna vremena.

Od 90,00 HRK
Rezerviraj

Degustacija ekstra djevičanskog maslinovog ulja na Agroturizmu Dušević

Degustirajte nagrađivano maslinovo ulje OPG-a Mate Dušević, naučite više o procesu proizvodnje i tehnikama degustiranja te uparite ovu zlatnu tekućinu s delicijama zadarskog kraja.

Od 50,00 HRK
Rezerviraj

Degustacija nagrađivanog maslinovog ulja Uljare Nadin

Željko Vrsaljko stručnjak je na području prerade i proizvodnje maslinovog ulja. Rezervirajte degustaciju u Uljari Nadin, probajte najbolje i učite od najboljih!

Od 30,00 HRK
Rezerviraj

Sljubljivanje vina i hrane u Kraljevskim Vinogradima

U Kraljevskim Vinogradima u Petrčanima stvorili su za vas iskustvo koje nije nalik bilo kojem drugom. Njihov jedinstveni jelovnik omogućit će vašim osjetilima da budu omamljeni prekrasnim vinom autohtonih hrvatskih sorti uz uživanje u mesnim i ribljim jelima spravljenim baš kako i trebaju biti!

Od 490,00 HRK
Rezerviraj

U eko vinariji Škaulj kraj Zadra degustirajte vrhunska vina

Vrijeme je da degustirate neka od najboljih ekoloških vina u Hrvatskoj! Uz 3 ili 5 različitih vrsta organskih vina, u vinariji Škaulj moći ćete doživjeti pravi djelić lokalne povijesti. Kao dodatni bonus bit će vam ponuđeni pršut i sir - za one koji vole sljubljivanje hrane. Kako išta može biti loše tijekom ovog sjajnog iskustva kušanja u vinariji Škaulj kraj Zadra?

Od 100,00 HRK
Rezerviraj

Degustacija vina u Vinariji Poljak u Zadru

Pozvani ste na degustaciju u Vinariji Poljak gdje ćete biti tretirani kao jedan od njihovih starih prijatelja. Oni nude pet crnih (Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah) i bijelih (Chardonnay te Maraština) vina. Sva ova vina višestruko su nagrađivane za najbolja - i domaća i međunarodna - što je još jedan dokaz da su visoke kvalitete! Tijekom degustacije poslužit će se i kvalitetnim paškim sirom i pršutom.

Od 180,00 HRK
Rezerviraj

Degustacija sira u sirani Gligora na otoku Pagu

Posjetite najnagrađivaniju hrvatsku siranu - Gligora, i upoznajte se sa svjetski poznatom paškom sirom koji će vam prezentirati osoblje. Osjetite kako je u ovoj sjajnoj sirani, pomirišite sve one nevjerojatne arome koje vam ispunjavaju nos željom za još! Tvornica je otvorena tijekom cijele godine pa dođite bilo kada - nećete požaliti ovu priliku ako se veselite ne samo izvrsnim sirevima već i nezaboravnom iskustvu u cjelini!

Od 90,00 HRK
Rezerviraj

Degustacija rakija, likera i gina - Destilerija Mashtel u Zatonu kod Zadra

Kao gosti uživat ćete u informativnom obilasku destilerije Mashtel i kušaonice, gdje se možete prepustiti 8 različitih vrsta rakija (uključujući Gin), 5 likera; čaše za vino bit će pritom pune do kraja s crvenim I bijelim sortama. Sve se poslužuje uz tradicionalne zalogaje koja sadrži domaći sir i slaninu te još par sočnih komadića!

Od 250,00 HRK
Rezerviraj

Kušajte ukusna jela pečena pod tradicionalnom dalmatinskom pekom u blizini Zadra

Ako ste u potrazi za jedinstvenim doživljajem hrane i vina, kušajte ovo ukusno hrvatsko jelo pečeno pod pekom na OPG-u Prtenjača pokraj Zadra. Glavno jelo čine piletina i teletina pečena ispod peke uz sezonsko povrće te kruh.

Od 130,00 HRK
Rezerviraj

Degustirajte riblje jelo, vino, maslinovo ulje, likere i drugo - u okolici Zadra

Nemojte propustiti ovo degustacijsko iskustvo OPG-a Mate Dušević koje vam nudi bakalar na bijelo ili salatu od mekušaca kao glavno jelo. Ova gastro priča se osim glavnog jela nadovezuje i na degustaciju maslinovog ulja kao aperitiva (uz pršut, sir i paštetu od tune te obilazak podruma i edukaciju), a uz glavno jelo degustirat ćete i dvije čaše vina uz kratku lekciju o njima. Naravno, kao piće dobrodošlice i uz desert (domaća Paška torta), očekuju vas i sjajni likeri i rakije ovog sjajnog OPG-a.

Od 300,00 HRK
Rezerviraj