Ture

Zadarske turističke agencije nude niz zanimljivih izleta koji spajaju posjete raznim vinarijama, siranama i agroturizmima u svim dijelovima županije. Dopustite da vas domaći poznavatelji gastronomske i turističke scene te turistički vodiči upoznaju s pravom stranom zadarskog turizma. Rezervirajte svoje izlete izravno kod njih!

Odlična gastronomska i vinska tura u zadarskoj regiji

Vodimo vas na nezaboravno putovanje koje uključuje kušanje vina i tradicionalne hrane, počevši od domaće marende na OPG-u Prtenjača, zatim odlazak kod poznatih proizvođača maslinovog ulja i vina MasVin, zatim do Uljare Nadin i na kraju lokalnog agroturizma u Nadinu gdje jedemo autentične specijalitete. Kušat ćete domaći sir, šunku, savijaču od višanja i svježu limunadu, vina, ekstra djevičansko maslinovo ulje, kruh, bademe, smokve, masline, meso pečeno pod pekom i poznati kolač Prisnac.

Od 600,00 HRK
Rezerviraj

Biciklističko vinska tura od Zadra do Petrčana

Pridružite se ovoj biciklističkoj i vinskoj turi te se provozajte prekrasnim obalnim krajolikom Hrvatske! Tura počinje u Zadru nakon čega slijedi vožnja biciklom prema jugu uz slikovitu obalu, uz zaustavljanje za fotografiranje u Diklu i Kožinu. A onda - posjet Kraljevskim Vinogradima, veličanstvenim vinogradima s pogledom na Petrčane i zadarski arhipelag. Tamo ćete probati neka od njihovih izvrsnih vina, poput pošipa, crljenka i plavca malog, uz finger food.

Od 550,00 HRK
Rezerviraj

Privatna degustacijska tura zadarskom regijom

Ova vinska tura provest će vas kroz dvije sjajne vinarije u okolici Zadra - od kojih svaka posjeduje svoj jedinstveni začin. Jedna proizvede oko 35.000 boca godišnje, dok druga može proizvesti preko 100.000, ali su obje usmjerene na vrhunsku kvalitetu i autohtone dalmatinske sorte grožđa. Naučit ćete više o tome kako se one razlikuju!

Od 750,00 HRK
Rezerviraj

Vinsko-kulturna tura kroz zadarsko zaleđe - Ravne kotare

Pridružite se ovom obilasku za jedinstveno iskustvo u srcu Ravnih Kotara. Pokazat će vam se što ovu regiju čini tako posebnom, od njene tradicionalne kuhinje i kulturne baštine do toga kako je dom nekoliko prekrasnih gradova i sela.

Od 780,00 HRK
Rezerviraj

Sjajna degustacija maslinovog ulja u kombinaciji s off-road quad avanturom

Ova terenska vožnja odvest će vas do najljepših mjesta u prirodi oko Ražanca i Ljupča, uključujući i zaustavljanje na OPG-u Dušević gdje se proizvodi visokokvalitetno maslinovo ulje. Također možete kušati domaći pršut ili paštetu od tune!

Od 1.450,00 HRK
Rezerviraj