Kraljevski Vinogradi

Vina Punta Skala, lagana i pitka, s očuvanim voćnim aromama i bogata mineralima, iznimno su podatna. Slažu se s brojnim jelima, od laganih tjestenina u predjelu i riba, do pohanog mesa, teletine i janjetine pod pekom.

Uživajte u intenzivnoj aromi vina s notom kamena na kojem trsje u grožđu kupi blagodati ugodne zadarske mediteranske klime.

U vinu, kao značajnoj komponenti mediteranske prehrane, ne krije se samo istina, nego i zdravlje i ljepota. Kušajte i doživite čaroliju s vinima Punta Skala. Živjeli!Unnamed Road, 23231, Petrčane, Croatia
13-24 h (Pon-Ned)
info@kraljevski-vinogradi.hr
+385 91 596 2130

O domaćinu

Prve je vinograde u Petrčanima (Petrzane) opatica Čika kupila 1072. godine, otkada samostan ima vinograde na svojem zemljištu sa kojeg i potječe ovo osebujno, skladno i pitko vino.

Kraljevski vinogradi

Degustacije

Sljubljivanje vina i hrane u Kraljevskim Vinogradima

U Kraljevskim Vinogradima u Petrčanima stvorili su za vas iskustvo koje nije nalik bilo kojem drugom. Njihov jedinstveni jelovnik omogućit će vašim osjetilima da budu omamljeni prekrasnim vinom autohtonih hrvatskih sorti uz uživanje u mesnim i ribljim jelima spravljenim baš kako i trebaju biti!

Od 490,00 HRK
Rezerviraj