Vinarija Škaulj

Vinarija Škaulj nalazi se u zadarskom zaleđu - srcu Ravnih kotara u mjestu Nadin. Prvo vrhunsko vino dolazi upravo iz naše vinarije. Redoviti smo osvajači brojnih priznanja za kvalitetu proizvoda, te su naša vina priznata i prepoznata od strane vodećih svjetskih i hrvatskih enologa. Naših 15 hektara vinograda obrađuje se po najstrožim normama ekološke proizvodnje čime svaka butelja vina nosi i eko oznaku. Na našem agroturizmu osim vina nudimo i meso pripremljeno pod dalmatinskom pekom - za veće grupe i prema prethodnom dogovoru.E71, 23420, Nadin, Croatia
08-22 h
sime.skaulj@zd.t-com.hr
+385 91 3891 421

O domaćinu

U svojoj ponudi imamo: vrhunska vina merlot, cabernet sauvignon i merlot desertni, kvalitetno bijelo vino maraštinu te kvalitetna vina cuvee Tomislav i syrah, koja se mogu degustirati u kušaonici u sklopu vinarije.

Vinarija Škaulj

Degustacije

U eko vinariji Škaulj kraj Zadra degustirajte vrhunska vina

Vrijeme je da degustirate neka od najboljih ekoloških vina u Hrvatskoj! Uz 3 ili 5 različitih vrsta organskih vina, u vinariji Škaulj moći ćete doživjeti pravi djelić lokalne povijesti. Kao dodatni bonus bit će vam ponuđeni pršut i sir - za one koji vole sljubljivanje hrane. Kako išta može biti loše tijekom ovog sjajnog iskustva kušanja u vinariji Škaulj kraj Zadra?

Od 100,00 HRK
Rezerviraj