Zadar od danas i službeno ima novo mjesto za opuštanje i uživanje u blagodatima vina, domaćih proizvoda i ugodne atmosfere antičkog zadarskog Poluotoka.

Riječ je o Wine Garden konceptu koji su otvorili supružnici Fiolić - Ana i Dario, već poznati kao imena koja uz Dariovog brata Maria, stoje iza branda Fiolić Vina i Likeri, nagrađivanog više puta i za različite etikete - od maraštine do likera od višnje maraske.

Oni će tako kroz ambijent ovog prekrasnog prostora gradske jezgre u Zadru svim gostima ponuditi vina zadarskog kraja koja u svojoj kvaliteti rastu zavidnom dinamikom te su već prisutna i na turističkom tržištu kroz vinske degustacije.

Osim toga, uz vina će se nuditi i drugi proizvodi iz Zadarske županije, poput pršuta Lukin, raznih iznimno cijenjenih maslinovih ulja i sireva Paške sirane. Time na jednom mjestu objedinjuju zadarsku eno-gastro ponudu, baš u duhu projekta Agroturizam Zadar.

No, ne samo to. Sve te proizvode moći ćete i kupiti u trgovini u sklopu Vinskog vrta te tako sa sobom ponijeti komadić zadarskog kraja i zadarskog duha.

Ono, pak, čemu se posebno radujemo jest i to što ovo mjesto ima potencijal da postane značajna stanica u turističkim vinskim turama, a u sklopu kojih se mogu ukomponirati šetnja centrom Zadra i posjet Wine Garden Zadar kao oazi zadarskog vinarstva i gastronomije. Ne sumnjamo da će turisti biti oduševljeni!

  • put vina